Studierichting

Kok Duaal (specialisatiejaar)

kok - keukenmedewerker - horeca-medewerker

In de opleiding kok duaal leert men door het toepassen van kooktechnieken ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten te creëren conform bedrijfsformule, mee te denken over de samenstelling van de kaart, technische fiches op te stellen, keukenprocessen op te volgen, de organisatie van de keuken te regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten te verbeteren en de voorraden te beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Gerelateerde blog(s)

Martijn Willaert voor restaurant Montmartre
Martijn Willaert, voormalig duaal student en nu restauranthouder, begeleidt duale leerlingen in zijn restaurant Montmartre in Blankenberge. […]
Eva Klynen aan de slag bij Neon Restaurant, opleiding kok, Syntra Duaal
Eva Klynen deelt haar ervaringen over de opleiding Kok in Duaal Leren bij Syntra. […]

Duaal Leren Werkt!

Ontdek het zelf tijdens de Week van Duaal Leren van 22 tot 26 april   2024