Studierichting Chocolatier Duaal (specialisatiejaar)

chocolatier

Opleiding Chocolatier - Horeca & Voeding

In de opleiding chocolatier duaal leert men chocoladeproducten (pralines, chocoladestukken, koekjes, …) bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid. Men leert ook de chocoladeproducten uitstallen en verkopen, alsook een chocolaterie organiseren.

Ontdek alle voordelen van Duaal Leren.

Kies je campus, neem contact op en schrijf je in:

Of bekijk andere opleidingen

Duaal Leren Werkt!

Ontdek het zelf tijdens de Week van Duaal Leren van 22 tot 26 april   2024

Syntra Duaal Leren logo
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.