Studierichting Keukenmedewerker Duaal (2de graad)

kok - keukenmedewerker - horeca-medewerker

Opleiding Horeca & Voeding

Hoewel je de bereidingen maakt volgens de instructies van de kok, ben jij verantwoordelijk voor het werk dat de chef de partie en/of de kok je toevertrouwen.
Je helpt bij de voorbereidende werkzaamheden van de dienst:

  • je reinigt, schilt, versnijdt en kookt groenten en fruit
  • je bereidt garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten, salades, enz.
  • je bakt (eenvoudige bakwijzen).
  • Tijdens de dienst help je de afdelingsverantwoordelijke (chef de partie) of kok bij de bereidingen. Je werkt volgens hun instructies.
  • Na de dienst ruim je op, zorg je voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen, maak je de werkinstrumenten en werkplaats schoon.
  • Je bestelt, ontvangt en controleert goederen onder leiding van de chef de partie en/of kok.

Ontdek alle voordelen van Duaal Leren.

Duaal Leren Werkt!

Ontdek het zelf tijdens de Week van Duaal Leren van 22 tot 26 april   2024

Syntra Duaal Leren logo
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.