Studierichting Slager Duaal

Slager

Opleiding Horeca & Voeding

Een slager zorgt voor de ontvangst en opslag van vers vlees. Je beent uit en versnijdt varkenskarkassen, voor- en achterkwartieren van runds- en schaapskarkassen. Je verwerkt varkensvlees, rundvlees, schapenvlees, kalfsvlees en gevogelte om deze in het consumptie circuit te brengen onder de vorm van vers vlees en vleesbereidingen. Je maakt de bestellingen klaar, adviseert en bedient de klanten.

Ontdek alle voordelen van Duaal Leren.

Kies je campus, neem contact op en schrijf je in:

Of bekijk andere opleidingen

Duaal Leren Werkt!

Ontdek het zelf tijdens de Week van Duaal Leren van 22 tot 26 april   2024

Syntra Duaal Leren logo
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.